Direct naar de inhoud.
embleem

Brunchconcert met Wia Buze

Kunstuitleen en galerie Kunst in Huis organiseert regelmatig culturele activiteiten. In context van de huidige tentoonstelling ‘Altied wel weer licht’ wordt er een brunchconcert gehouden met een muzikaal optreden van de bekende Groninger artiest Wia Buze.

DATUM: ZONDAG 10 APRIL

ENTREETICKET: € 37,50 p.p.*

11.00-11.30:      Inloop met koffie/thee
11.30-12.15:      Brunch
12.30-13.30:      Optreden Wia Buze

*U kunt tot dinsdag 5 april een kaartje reserveren.

Heerlijke brunch in Gronings smakenpallet

Op zondag 10 april start u de dag met een kopje koffie of thee naar keuze in de serre of één van de twee aangrenzende sfeervolle kamers. Daarna volgt de heerlijk brunch in een Gronings smakenpallet. De brunch bestaat o.a. uit Groninger mosterdsoep, een salade, een kroket en lekkere broodjes. Daarbij kunt u koffie, thee, melk of fris nuttigen.

Eventuele dieetwensen of informatie over allergieën dienen tijdens de reservering vooraf doorgegeven te worden.

 

MET OPTREDEN VAN WIA BUZE

Rond half één zal zangeres Wia Buze u verder meenemen in Groningse sferen. Wia Buze groeide op in Termunterzijl en deed als vijftienjarige mee aan de Henny Huisman Soundmixshow. Een succesvolle carrière met meerdere talentenjachten en onderscheidingen volgde. U kent ongetwijfeld één of meerdere van haar liederen zoals ‘Ik kom van Ziel’ en ‘Beste mor weer’. Ook zal Wia Buze aandacht besteden aan haar nieuwste album Lös. Deze bracht ze uit in maart 2020

Let op: Het evenement vindt alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Mocht het niet doorgaan, dan ontvangt u hierover tijdig een email.