Direct naar de inhoud.
embleem

Trouwen

Uw bruiloft bij Van Heijningen Bosch

Bij een bijzonder moment als trouwen hoort een bijzondere locatie. De romantische ambiance bij Van Heijningen Bosch biedt de perfecte setting voor de bruiloft van uw dromen. In ons karakteristieke monumentale pand kunt u elkaar het jawoord geven, voltrekt door een ambtenaar van burgerlijke stand. Door ook uw receptie, diner en feest door ons te laten organiseren, kunt u alles uit handen laten vallen en maakt u het liefdesplaatje compleet.

Elke bruiloft is persoonlijk en vraagt om maatwerk. Uw trouwdag is geen alledaagse bijeenkomst en wij zetten ons graag in om hier een fantastische ervaring van te maken. Hierin luisteren we graag naar uw wensen. Advies nodig? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

De perfecte plek voor uw trouwfoto’s

Ons sfeervolle decor is de perfecte plek voor uw trouwfoto’s. Een unieke locatie als Van Heijningen Bosch zullen een sprookjesachtige sfeer geven aan uw foto’s. U kunt hiervoor in onze prachtige buitentuin terecht, maar ook de chique uitstraling binnen zal gegarandeerd prachtige foto’s opleveren.

Trouwen op maat

Uw huwelijksfeest in stijl vieren? Bij ons bent u verzekerd van een volledig verzorgd en sfeervol feest. Bij Van Heijningen Bosch kunt u trouwen op maat, waarin er genoeg ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit. U roept, wij draaien! Het is immers uw dag en deze moet natuurlijk perfect zijn. Vier de liefde bij Van Heijningen Bosch!

OVERNACHTEN

Sluit een fantastische trouwdag af met een bruidssuite in de buurt.