Direct naar de inhoud.

Trouwceremonie

embleem

Bij een bijzonder moment als trouwen hoort een bijzondere locatie. De romantische ambiance bij Van Heijningen Bosch biedt de perfecte setting voor de bruiloft van uw dromen. In ons karakteristieke monumentale pand kunt u elkaar het jawoord geven, voltrekt door een ambtenaar van burgerlijke stand. Door ook uw receptie, diner en feest door ons te laten organiseren, kunt u alles uit handen laten vallen en maakt u het liefdesplaatje compleet.

Elke bruiloft is persoonlijk en vraagt om maatwerk. Uw trouwdag is geen alledaagse bijeenkomst en wij zetten ons graag in om hier een fantastische ervaring van te maken. Hierin luisteren we graag naar uw wensen. Advies nodig? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

De perfecte plek voor uw trouwfoto’s

Ons sfeervolle decor is de perfecte plek voor uw trouwfoto’s. Een unieke locatie als Van Heijningen Bosch zullen een sprookjesachtige sfeer geven aan uw foto’s. U kunt hiervoor in onze prachtige buitentuin terecht, maar ook de chique uitstraling binnen zal gegarandeerd prachtige foto’s opleveren.

 

Offerte aanvragen

OVERNACHTEN

Sluit een fantastiche trouwdag af met een bruidssuite in de buurt.