Direct naar de inhoud.
embleem

Arrangementen Diner

Wilt u in stijl dineren? Dan is de historische en gracieuze setting bij Van Heijningen Bosch de perfecte locatie. Of u nu met een kleine of grote groep wilt dineren, bij ons bent u aan het juiste adres. U bent bij ons verzekerd van een diner van kwaliteit, dit in combinatie met het sfeervolle decor zorgt voor een onvergetelijke dag.

Wij denken graag met u mee zodat uw diner een fantastische ervaring wordt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Private Dining bij Van Heijningen Bosch

Met Private Dining bij Van Heijningen Bosch dineer je in een gezellige en ongedwongen sfeer met vrienden, familie of collega’s. Zaterdag 17 december stellen we onze sprookjesachtige zalen ter beschikking speciaal voor jouw gezelschap. 🍽

Geniet van ons heerlijke feestmenu. Je kan al een tafel reserveren vanaf 6 personen!

   

Ons culinair assortiment

Bij Van Heijningen Bosch garanderen wij u kwaliteit. Samen met onze koks en cateraars bieden wij verschillende culinaire mogelijkheden aan en kunt u uit ons brede assortiment kiezen. Alles is mogelijk, onze koks bereiden de gerechten van over de hele wereld.

Dieet

Eet iemand uit uw gezelschap vegetarisch, glutenvrij of biologisch? Of moeten we rekening houden met andere dieetwensen? Dat is bij ons allemaal mogelijk. Geef uw wensen aan ons door en wij nemen het op ons om een heerlijk diner voor u te bereiden.