Direct naar de inhoud.

Over Van heijningen bosch

Elke bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd

Samen met ons enthousiaste team zorgen wij ervoor dat ieder feest, elke borrel en alle bijeenkomsten die plaatsvinden bij Van Heijningen Bosch tot in de puntjes verzorgd zijn. Wij werken nauw samen met de beste cateraars en koks uit de regio.

Wilt u eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken en de locatie te bekijken? Wij nodigen u graag uit!

Rijksmonument Van Heijningen Bosch

Het rijksmonumentale pand Van Heijningen Bosch komt uit het jaar 1888 en is volledig in een eclectische en neorenaissance stijl gebouwd. Het voormalig woonhuis is rijkelijk versierd met neoclassicistische elementen, zowel van binnen als van buiten. Het pand werd origineel gebruikt als woonhuis door de familie Van Heijningen Bosch, maar werd in 1997 omgebouwd tot kantoorruimte. Samen met het naastgelegen, en eveneens beschermde, postkantoor vormt het pand een fraai straatbeeld. In de tuin aan de achterzijde vinden we een monumentale treurbeuk.

Door de karakteristieke uitstraling van het pand is het een uitermate geschikte locatie voor fotoshoots, bruiloften, vergaderingen, recepties, bedrijfsfeesten, of elk ander soort evenement. De inspirerende omgeving geeft een boost aan uw bijeenkomst!

Binnenkijken bij Van Heijningen Bosch? Dat kan hier!