Direct naar de inhoud.

Fine Dining
bij van Heijningen Bosch

Menu embleem

Fine Dining

Met een Fine Dining bij Van Heijningen Bosch dineert u in een gezellige en ongedwongen sfeer met vrienden, familie of collega’s. Ga samen uit eten op een bijzondere locatie in Veendam, waarbij u óók kunt kiezen voor een ‘private dining’. We stellen onze sprookjesachtige en historische zalen ter beschikking speciaal voor uw gezelschap.

Onze chef-koks Fabian of Christian begeleiden deze avonden met de meest voortreffelijke 3-, 4- of 5 gangen. Elk seizoen stellen ze een nieuw menu samen met bijzondere gerechten waarbij verse en seizoensgebonden ingrediënten worden gebruikt.

Iedere zaterdag is het restaurant geopend. Wilt u liever op een andere dag langskomen? Vanaf 20 personen kunt hiervoor een offerte aanvragen.

Reserveer vandaag nog een tafel!  

Van 2 tot 50 personen

Book #1327

Over onze chefs

Christian Biek

Ik ben Christian Biek, chef-kok en nu zo’n 13 jaar werkzaam in de keuken. Eens begonnen als een jonge student in de voorbereidingskeuken, dit heeft me uiteindelijk geleid naar mijn huidige rol als chef-kok. Mijn passie ligt in het bereiden van smakelijke gerechten met een focus op gezonde ingrediënten, bij voorkeur uit onze eigen regio. Er is iets bijzonders aan het transformeren van verse, lokale producten tot heerlijke maaltijden die zowel voedzaam als verrassend zijn. Als ik mijn kookstijl zou omschrijven, dan is het een fusie tussen klassieke technieken en levendige Aziatische invloeden, wat resulteert in gerechten die zowel vertrouwd als verrassend zijn. Ik kijk er naar uit om mijn passie met jullie te delen en ik hoop jullie snel bij ons aan tafel te verwelkomen

Fabian snijders

Ik sta als chef in verschillende keukens en ik kan met mijn 32 jaar ervaring van toegevoegde waarde zijn binnen elk keukenteam. Momenteel verzorg ik met veel plezier en passie het culinaire aspect bij Van Heijningen Bosch, waarbij ik de gasten wil verblijden met verrassende gerechten van hoge kwaliteit.