Direct naar de inhoud.

Arrangementen Receptie

Uw receptie begint bij Van Heijningen Bosch

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een receptie? Dan is het elegante decor van Van Heijningen Bosch de juiste plek. Wij verzorgen een stijlvolle en compleet verzorgde receptie voor elke gelegenheid, zoals een verjaardag, bruiloft, jubileum of promotie. De traditionele uitstraling van ons monumentale pand zorgt voor een unieke ervaring.

Om uw receptie helemaal eigen te maken, bieden wij maatwerk aan. U kunt uw receptie volledig vormen naar uw wensen, zodat het een bijeenkomst wordt om nooit te vergeten. Graag maken wij een offerte op maat voor u.

Uw receptie in onze serre

U kunt bij Van Heijningen Bosch uit meerdere ruimtes kiezen voor uw receptie, waaronder ook de serre. De serre is door de klassieke muurbeschildering, de hoge bogen en de sierlijke raampartij een prachtig plaatje. Een ruimte om nooit meer te vergeten. Bij zonnig weer kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze gezellige buitentuin.

 

Een onvergetelijke ervaring

Wilt u uw receptie ook inclusief diner of ons uitgebreide wijnassortiment? Dat is uiteraard mogelijk. Elke receptie kan op een andere wijze ingevuld worden, afhankelijk van uw wensen. Wij denken graag met u mee en willen van uw receptie een fantastische ervaring maken.